Kekčev pokal v Kisovcu

SD Kisovec je v soboto, 8. 12. 18, organiziralo 3. letošnji turnir za Kekčev pokal. Tekmovanje je potekalo na prenovljenem strelišču, na elektronskih tarčah Sius. Naše društvo je bilo številčno najbolj zastopano, saj se je tekmovanja udeležilo kar 12 naših strelk in strelcev. Prvič sta se Kekčevega pokala udeležili cicibanki Zala Novaković in Mayu Suhadolc.

Med najmlajšimi je na zmagovalne stopničke stopil Urban Meglen, z osvojenim 3. mestom. Ostali cicibani in cicibanke so dosegli naslednje uvrstitve: 5. mesto Katja Krejan Cingerle, 6. mesto Lana Kužnik in Jan Lampič, 8. mesto Zala Novaković, 9. mesto Mayu Suhadolc in 10. mesto Timotej Slak.

Najbolj zanimivo je bilo ponovno tekmovanje mlajših pionirk, saj so se od 2. do 4. mesta uvrstile kar tri tekmovalke z enakim rezultatom, 184 krogov. O osvojenih mestih so odločali notranji centri in boljša zadnja serija. Na  koncu se je 3. mesta razveselila Neja Ribič, 4. mesto je osvojila Inja Urbas, Tinkara Andročec je osvojila 7. mesto, Tjaša Kužnik pa 8. mesto. Med mlajšimi pionirji je 5. mesto zasedel Žan Krejan Cingerle.

Ekipa mlajših pionirk, v sestavi Inje Urbas, Neje Ribič in Tinkare Andročec, je tudi tokrat ostala nepremagana, ekipa cicibanov v sestavi Urbana Meglena, Lane Kužnik in Jana Lampiča pa je osvojila 2. mesto.

Iskrene čestitke vsem nastopajočim!

Aleš Urbas