Odlični dosežki na 2. kolu za Kekčev pokal

SD Juršinci je v soboto, 17. 11. 18, organiziralo 2. letošnji turnir za Kekčev pokal. Tekmovanje je potekalo na strelišču v Kidričevem, na elektronskih tarčah. Udeležilo se ga je 56 tekmovalcev in tekmovalk iz 15 društev.

Med najmlajšimi strelci smo tokrat imeli kar dva naša člana na zmagovalnih stopničkah. Urban Meglen je osvojil 2. mesto s 172 krogi, Jan Lampič pa 3.mesto s 164 krogi, med cicibani. Za Jana je bil to prvi nastop na Kekčevem pokalu. Lana Kužnik se je uvrstila na 6. mesto, Timotej Slak pa na 11. mesto.

Da poteka tekmovanje za Kekčev pokal na najvišjem tekmovalnem nivoju so dokazale mlajše pionirke. Zmagovalka je presegla uradni državni rekord in zadela 192 krogov. Inja Urbas je z novim osebnim rekordom, 188 krogov, zasedla 2. mesto. Na 4. in 6. mesto sta se uvrstili Neja Ribič, s 181 krogi, in Tinkara Andročec, s 177 krogi, Tjaša Kužnik pa je zasedla 11. mesto.

Ekipa mlajših pionirk v sestavi Inje Urbas, Neje Ribič in Tinkare Andročec je ponovno slavila prepričljivo zmago, ekipa cicibanov v sestavi Urban Meglen, Lana Kužnik in Timotej Slak pa je osvojila 2. mesto.

Iskrene čestitke vsem nastopajočim!

Aleš Urbas