Viden napredek na 2. turnirju Državnih lig

Na 2. turnirju za Pokal prijateljstva in Ligo mladih so bili člani SD Grosuplje zelo uspešni. Prvi so nastopili pionirji in pionirke. Ema Lampič je dosegla izjemnih 180 kr. ter se uvrstila na 6. mesto. Skupaj z njo sta bili v ekipi tudi Neja Vidov in Maruša Vidic ter se s skupnimi močmi uvrstile na odlično 4. mesto. Med pionirji se je najbolje odrezal Jure Merčnik s 158 kr. Dober napredek pa so pokazali tudi ostali udeleženi pionirji.

Naš kadet Matej Urbas je izboljšal svoj rezultat s prvega turnirja, kadetinje pa so posegle po najvišjih stopničkah. Olja Kolenc je s 402,6 kr. osvojila 1. mesto, Hana P. Pulko pa z 402,5 kr. 2. mesto. Ekipno so osvojile že drugič zapored 1. mesto, tokrat v sestavi Olje, Sare in Laure.

Pri mladincih je s puško največji napredek dosegla Anja Trontelj, ekipno pa so se v sestavi Rebeke, Amadeja in Anje povzpeli na 4.mesto. Pravo presenečenje nam je pripravil Amadej Slak s pištolo, saj je dosegel izjemnih 551 kr. in v kategoriji mladincev osvojil zlato kolajno.

Na 1.A ligi so člani s pištolo osvojili ekipno 3.mesto. Rok Ivanc se je z izjemnim rezultatom v kvalifikacijah uvrstil v finalno tekmovanje ter osvojil srebrno kolajno.

Z zračno puško se je v finalni del tekmovanja uspelo uvrstiti Klavdiji Jerovšek, ki je v članski 1.A ligi osvojila bronasto kolajno.

Čestitke za osvojene kolajne in pokale.