Kekčev pokal v Trzinu

V soboto 27.01.18 je bilo v organizacij SD Trzin izvedeno že 4. kolo za Kekčev pokal v letošnji sezoni. Tekmovanja se je udeležilo 68 tekmovalcev iz 15 strelskih društev.

V izjemno izenačeni tekmi mlajših pionirk se je zlate medalje razveselila Inja Urbas. Na prvih treh mestih so bile tekmovalke, ki so imele enak rezultat 178 krogov. O končni razvrstitvi je tako odločalo število zadetih centrov posamezne strelke. Na odlično 4. in 5 mesto sta se uvrstili Neja Ribič in Tinkara Andročec. S svojima rezultatoma, sta zagotovili tudi ekipno zmago za SD Grosuplje med mlajšimi pionirkami. Tjaša Kužnik se je uvrstila na 9. mesto.

      

Med mlajšimi pionirji je najbolje odstreljal Luka Hren, kateri se je s 180 krogi uvrstil na visoko 4. mesto. Na 14. in 16. mesto sta se uvrstila Žan Krejan Cingerle in Mark Rombo.

Z osebnim rekordom 176 krogov si je srebrno medaljo, med cicibankami, pristreljala Katja Krejan Cingerle. Na  5. in 8. mesto sta se uvrstili Maša Zorc in Lana Kužnik. Vse tri so zastopale tudi ekipo cicibank SD Grosuplje in ekipno dosegle 4. mesto.

Prvič se je tekmovanja za Kekčev pokal udeležil ciciban Urban Meglen, ki se je uvrstil na 16. mesto.

Iskrene čestitke vsem nastopajočim